(Proporcje dla 2 osób)
SKŁADNIKI:
- kilka rzodkiewek (ok.50g),
- szpinak (wykorzystałam mrożony ok.50g)
- 2 łyżki otrąb pszennych,
- naturalny jogurt probiotyczny 0% tłuszczu (200g BAKOMA),
- kolorowy pieprz, sól morska (opcjonalnie, użyłam tylko 1/2 łyżeczki kolorowego pieprzu).
WYKONANIE
Wszystkie składniki umieszczam w blenderze (szpinaku nie rozmrażam) i miksuję. Na końcu doprawiam do smaku wg uznania. Podaję schłodzony (koniecznie:))
SMACZNEGO!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
BABKA Z NUTELLĄ
CZEKOLADOWA, LEKKO WILGOTNA I DO TEGO PUSZYSTA TAKA WŁAŚNIE JEST BABKA Z NUTELLĄ. DOSKONAŁA NA WSZELKIE OKAZJE A PROSTOTĄ WYKONANIA I OBŁĘD...
-
POTRAWKA - DLA WIELU Z NAS SMAK DZIECIŃSTWA. PAMIĘTAM CZASY GDY ZBIERAŁA SIĘ W NASZYM DOMU CAŁA RODZINA BO JAK POTRAWKA TO TYLKO U MOJEJ MA...
-
SKŁADNIKI: - 700g słoniny (dostałam już przygotowaną do bezpośredniego wrzucenia do garnka - czyli zmieloną), - opcjonalnie: sól do smaku ...
-
(Proporcje na 200g ciasta) SKŁADNIKI: - 1 jajko, - 150g mąki pszennej, - 1/4 łyżeczki soli. WYKONANIE Mąkę wsypuję na stolnicę, wbij...
Bardzo fajne połączenie :)
OdpowiedzUsuń