SKŁADNIKI:
- 15 dag twarogu,
- puszka tuńczyka z warzywami (185g),
- 1 łyżka jogurtu naturalnego,
- 1 łyżeczka keczupu łagodnego,
- pół małej cebulki,
- 1 jajko ugotowane na twardo,
- 1 łyżeczka szczypiorku lub pietruszki,
- sól i pieprz do smaku.
WYKONANIE
Wszystkie składniki dokładnie połączyć i utrzeć na jednolitą konsystencję.
SMACZNEGO!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
BABKA Z NUTELLĄ
CZEKOLADOWA, LEKKO WILGOTNA I DO TEGO PUSZYSTA TAKA WŁAŚNIE JEST BABKA Z NUTELLĄ. DOSKONAŁA NA WSZELKIE OKAZJE A PROSTOTĄ WYKONANIA I OBŁĘD...
-
POTRAWKA - DLA WIELU Z NAS SMAK DZIECIŃSTWA. PAMIĘTAM CZASY GDY ZBIERAŁA SIĘ W NASZYM DOMU CAŁA RODZINA BO JAK POTRAWKA TO TYLKO U MOJEJ MA...
-
SKŁADNIKI: - 700g słoniny (dostałam już przygotowaną do bezpośredniego wrzucenia do garnka - czyli zmieloną), - opcjonalnie: sól do smaku ...
-
(Proporcje na 200g ciasta) SKŁADNIKI: - 1 jajko, - 150g mąki pszennej, - 1/4 łyżeczki soli. WYKONANIE Mąkę wsypuję na stolnicę, wbij...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz