SKŁADNIKI:
- 4 łyżki świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego,
- 4 łyżki majonezu,
- 4 łyżki kwaśnej śmietany 12%,
- 2 łyżki chrzanu tartego,
- 2 łyżki oliwy z oliwek,
- 2 łyżki koperku (do wyboru: świeży/suszony),
- 1 łyżeczka musztardy,
- 1/3 łyżeczki cytrynowego pieprzu.
WYKONANIE
Wszystkie produkty umieszczam w naczyniu i mieszam do idealnego połączenia.
Podaję z pieczonymi rybami.
SMACZNEGO!
niedziela, 22 grudnia 2013
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
BABKA Z NUTELLĄ
CZEKOLADOWA, LEKKO WILGOTNA I DO TEGO PUSZYSTA TAKA WŁAŚNIE JEST BABKA Z NUTELLĄ. DOSKONAŁA NA WSZELKIE OKAZJE A PROSTOTĄ WYKONANIA I OBŁĘD...
-
POTRAWKA - DLA WIELU Z NAS SMAK DZIECIŃSTWA. PAMIĘTAM CZASY GDY ZBIERAŁA SIĘ W NASZYM DOMU CAŁA RODZINA BO JAK POTRAWKA TO TYLKO U MOJEJ MA...
-
SKŁADNIKI: - 700g słoniny (dostałam już przygotowaną do bezpośredniego wrzucenia do garnka - czyli zmieloną), - opcjonalnie: sól do smaku ...
-
(Proporcje na 200g ciasta) SKŁADNIKI: - 1 jajko, - 150g mąki pszennej, - 1/4 łyżeczki soli. WYKONANIE Mąkę wsypuję na stolnicę, wbij...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz