poniedziałek, 20 maja 2013

DIP Z CHILI, Z CZOSNKIEM, Z FETĄ

SKŁADNIKI:
- serek WIELUŃ - MÓJ ULUBIONY (100g),
- jogurt grecki (100g),
- ser feta (50g),
- 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę,
- papryczka chili.

WYKONANIE
Do miseczki dodaję ser feta, serek, jogurt, czosnek, papryczkę chili (wcześniej myję i usuwam pestki) - dokładnie mieszam. Podaję do wszystkiego, serwowanego z grilla tzn. do mięsa, do kiełbasek, do warzyw, do grzanek, do pieczonych ziemniaków.

SMACZNEGO!

1 komentarz:

BABKA Z NUTELLĄ

CZEKOLADOWA, LEKKO WILGOTNA I DO TEGO PUSZYSTA TAKA WŁAŚNIE JEST BABKA Z NUTELLĄ. DOSKONAŁA NA WSZELKIE OKAZJE A PROSTOTĄ WYKONANIA I OBŁĘD...