środa, 24 kwietnia 2013

KOKTAJL ZE SZPINAKU I RZODKIEWKI

(Proporcje dla 2 osób)

SKŁADNIKI:
- kilka rzodkiewek (ok.50g),
- szpinak (wykorzystałam mrożony ok.50g)
- 2 łyżki otrąb pszennych,
- naturalny jogurt probiotyczny 0% tłuszczu (200g BAKOMA),
- kolorowy pieprz, sól morska (opcjonalnie, użyłam tylko 1/2 łyżeczki kolorowego pieprzu).

WYKONANIE
Wszystkie składniki umieszczam w blenderze (szpinaku nie rozmrażam) i miksuję. Na końcu doprawiam do smaku wg uznania. Podaję schłodzony (koniecznie:))

SMACZNEGO!
 

1 komentarz:

BABKA Z NUTELLĄ

CZEKOLADOWA, LEKKO WILGOTNA I DO TEGO PUSZYSTA TAKA WŁAŚNIE JEST BABKA Z NUTELLĄ. DOSKONAŁA NA WSZELKIE OKAZJE A PROSTOTĄ WYKONANIA I OBŁĘD...